Forårskoncert i Kildevældskirken med Tove Flensborgs Mandolinorkester 2022

Nu da Danmark er åbent igen, har vi den store glæde at kunne invitere til vores traditionelle forårskoncert – denne gang med 2 solister.

Niels Houlberg

Orkestres gode ven gennem mange år, guitaristen Niels Houlberg Hansen kan opleves i ”Serenade  for Guitar and Strings” af Malcolm Arnold.

Arne Balk-Møller

Og så er det lykkedes at engagere Arne Balk Møller  som solist i ”Méditation” af Jules Massenet og i bravurnummeret ”Czardas” af Vittorio Monti. Desuden får I ham også at se som dirigent. Arne Balk Møller er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fra Universität für Musik und Darstellende Kunst i Wien. Han har en karriere som både orkestermusiker, solist og underviser i violin-masterclasses her og i udlandet.

Orkestrets repertoire vil som altid bestå af et musikalsk vidtspændende program fra original mandolinmusik til nyere klange med vals, rumba og bolero.

Der er gratis adgang, og efter koncerten byder vi på lidt forfriskninger mod en symbolsk betaling på 30 kroner. Der får I også lejlighed til at hilse på hinanden, solister og orkester – så velkommen til en spændende koncert søndag d. 24. april kl:15.00.

Kildevældskirken 

Ved Kildevældskirken 2

2100 København Ø

Posted in Nyheder.